CASA DEL LIBRO TÚ LIBRERÍA ONLINE

martes, 11 de marzo de 2014

LECTURA DEL MANIFIESTO DEL DÍA INTERNACIONAL DE LA MUJERPer tot plegat, hem de recordar que garantir la igualtat d’oportunitats per totes les dones, és avançar cap a una societat més democràtica, és afavorir el benestar i el desenvolupament humà, és promoure un nou model social situant les persones en el centre de les estratègies i les actuacions. I aquesta ha de ser una de les finalitats del compromís global de les administracions locals sempre al costat de les dones i de les organitzacions que defensen i reivindiquen el seu reconeixement com a ciutadanes de ple dret. 

Aquest és el gran repte que tenim al davant, i l’hem assolir amb la col·laboració i la complicitat de totes les institucions, agents socials i de les dones i els homes de la nostra ciutat, perquè només així podrem fer-ho realitat. 

NÚRIA DE ESPINOSA PRESIDENTA DE MUJERES CREATIVAS DEL VALLÉS


TERESA BRUNET


Un any més, el dia 8 de març les dones de tot el món sortim al carrer per celebrar el Dia Internacional de les Dones. Aquesta commemoració centenària simbolitza la lluita històrica per la igualtat de gènere. 

Perquè malauradament, a  les nostres societats encara s’hi arrelen estructures i situacions que dificulten el ple desenvolupament de les dones: la desigualtat salarial, la menor presència en espais de poder, la segregació ocupacional, la manca de coresponsabilitat en les tasques de cura i de la llar, o la violència masclista, són evidències que hem de seguir treballant i sumant esforços per fer efectiva la igualtat de gènere.
DURNATE LA CHARLA SOBRE LA LEY DEL ABORTO... TODA MUJER TIENE DERECHO A DECIDIR CUANDO Y EN QUE MOMENTO DE SU VIDA QUIERE SER MADRE

No hay comentarios:

Publicar un comentario