CASA DEL LIBRO TÚ LIBRERÍA ONLINE

domingo, 28 de enero de 2018

Nueva socia Maria Rosa, artesana del vidrio


Estos son algunos de los preciosos trabajos de Maria Rosa.

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

- La meva trajectòria professional (dins del món de l’artesania) comença a partir de l’any 1997, justament en els tallers del Casal de Cultura de Valldoreix,
on després de treballar amb diferents tècniques i materials, descobreixo el VIDRE, un material apassionant i ple de possibilitats. A través de les seves transparències comencen a sorgir en mi formes i colors on el propi joc de llum i color crea l’autèntica obra.
- En un principi començo fent petit encàrrecs per a tendes de Barcelona i a particulars. Objectes de decoració, làmpades,miralls, bijuteria...
- Després venen encàrrecs més grans , finestres emplomades per una torre a Valldoreix, portes d’interior també emplomades, separadors d’ambients, atrapa-llums.... i decideixo obrir un espai ARTESANA, on poder realitzar aquesta feina a la prop de la gent, això  es en l’any 2009.
- A part de l’obra creativa, a partir d’aquest moment, començo una activitat docent en el centre ,on d’una manera totalment oberta i adaptada a les necessitats de l’alumne transmeto tot el que jo he aprés.
- També he participat a algunes expocisions, en l’espai EL BON SÂNAT, a MERCANTIC, Llibreria LOS ANGELES...
- Sòc membre participant fixa dels Artesans de Valldoreix des de que se ha creat el Mercadet i a  la resta de Fires de Valldoreix.


No hay comentarios:

Publicar un comentario