domingo, 28 de enero de 2018

Nueva socia Maria Rosa, artesana del vidrio


Estos son algunos de los preciosos trabajos de Maria Rosa.

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

- La meva trajectòria professional (dins del món de l’artesania) comença a partir de l’any 1997, justament en els tallers del Casal de Cultura de Valldoreix,
on després de treballar amb diferents tècniques i materials, descobreixo el VIDRE, un material apassionant i ple de possibilitats. A través de les seves transparències comencen a sorgir en mi formes i colors on el propi joc de llum i color crea l’autèntica obra.
- En un principi començo fent petit encàrrecs per a tendes de Barcelona i a particulars. Objectes de decoració, làmpades,miralls, bijuteria...
- Després venen encàrrecs més grans , finestres emplomades per una torre a Valldoreix, portes d’interior també emplomades, separadors d’ambients, atrapa-llums.... i decideixo obrir un espai ARTESANA, on poder realitzar aquesta feina a la prop de la gent, això  es en l’any 2009.
- A part de l’obra creativa, a partir d’aquest moment, començo una activitat docent en el centre ,on d’una manera totalment oberta i adaptada a les necessitats de l’alumne transmeto tot el que jo he aprés.
- També he participat a algunes expocisions, en l’espai EL BON SÂNAT, a MERCANTIC, Llibreria LOS ANGELES...
- Sòc membre participant fixa dels Artesans de Valldoreix des de que se ha creat el Mercadet i a  la resta de Fires de Valldoreix.


No hay comentarios:

Publicar un comentario